Seni - вміє тримати секрети

Seni - вміє тримати секрети

Урологічні прокладки для жінок Seni Lady та для чоловіків Seni Man

Нетриманням сечі або інконтиненцією називається неконтрольоване підтікання сечі. Нетримання сечі впливає практично на всі сторони життя людини, суттєво погіршуючи її соціальну, побутову, професійну та сімейну адаптацію, тобто те, що називається терміном «якість життя».

Інконтиненцією найчастіше страждають жінки старші 60 років, однак з цією проблемою можуть зіткнутися і молоді жінки. Слабкість мязів тазового дна та перенесені пологи є суттєвим фактором ризику розвитку порушень сечовипускання у жінок. Чоловіча інконтиненція зустрічається дещо рідше – у чоловіків старших 60 років. Ключовими причинами чоловічої інконтиненції є захворювання простати та стан після їх лікування.

Урологiчні прокладки для жінок Seni Lady і для чоловіків Seni Man допоможуть людям із крапельним та легким ступенем нетримання. Прості у використанні, непомітні та комфортні, вони дають можливість людині вести активне життя, при цьому спеціальний суперабсорбент запобігає розвитку бактерій і появі неприємного запаху сечі. Завдяки «дихаючому» зовнішньому шару забезпечується хороша вентиляція шкіри і знижується ризик подразнень. Спеціальний шар нетканого матеріалу, розташований над поглинаючим шаром, дасть змогу швидко і рівномірно розподілити вологу всередині виробу, а відсутність латексу робить їх безпечними для осіб, які мають алергію на цей матеріал.

TM Seni пропонує широкий вибір розмірів прокладок, як для чоловіків, так і для жінок, завдяки якому можна індивідуально підібрати поглинаючий виріб, враховуючи індивідуальні потреби кожної людини. Урологічні прокладки для жінок представлені в 7 розмірах: micro, mini, normal, extra, extraplus, super, plus. Кожний розмір має різний ступінь поглинання вологи. Асортимент поглинаючих прокладок для чоловіків представлений розмірами: normal, extra, super.