Лідер року 2017

/modules/ph_simpleblog/covers_award/featured/4.jpg

Виробнича компанія ТОВ «Белла-Центр» нагороджена званням "ЛІДЕР РОКУ 2017"

Виробнича компанія ТОВ «Белла-Центр», яка також входить до Групи компаній TZMO S.A., отримала престижну нагороду «Лідер року 2017», яку присвоєно на основі Національного бізнес-рейтингу в Україні.

23 серпня 2017 відбулася Міжнародна бізнес-конференція та Урочиста церемонія нагородження лідерів економіки країн-учасниць Союзу Національних бізнес-рейтингів. У зустрічі взяли участь понад сто власників бізнесу, керівників та кращих працівників підприємств з різних куточків України, Грузії та Казахстану.

Золото рейтингу свідчить про високі досягнення ТОВ «Белла-Центр» і його значний внесок у розвиток економіки України. Адже компанія визнана лідером на основі комплексного аналізу фінансово-економічних показників її діяльності.

Національний бізнес-рейтинг проводить рейтингування підприємств України вже більше 14 років і за цей час завоював довіру і повагу ділової спільноти за прозорість і незалежність оцінки. Звання "Лідер року 2017" визначається в результаті ранжирування повного переліку підприємств України відповідно до фінансово-економічних показників.

Нагорода "Лідер року 2017" вручається підприємствам, які вносять значний вклад в розвиток галузі і економіки України в цілому, дотримуються високих стандартів соціальної захищеності працівників, впроваджують передові технології і створюють імідж України як правової економічно розвиненої держави.

Ми щиро вітаємо наших колег ТОВ «Белла-центр» із заслуженою нагородою!