Seni Care - догляд за чутливою шкірою

Seni Care - догляд за чутливою шкірою

Шкіра виконує важливі функціїї в обміні речовин...

Щоб зберігати хороше самопочуття, необхідно постійно підтримувати чистоту шкіри, захищати її від травм і обмежити контакт із подразненнями. Особливо це важливо для людей, які мають проблеми нетримання.  Неконтрольоване виділення сечі ( а в деяких випадках – і калу) робить шкіру більш сухою і тонкою, менш еластичною, більш вразливою; вона гірше протистоїть інфекціям та повільніше загоюється.

Особливою групою ризику для виникнення подразнень та пролежнів є літні люди, які змушенні дотримуватися постільного режиму.  Захисна функція організму у таких людей, як правило, знижена, а шкіра втрачає еластичність і здатність до регенерації, знаходиться під тривалим впливом подразнюючих факторів. 

Щоб звести до мінімуму ймовірність появи на шкірі подразнень, попрілостей, пролежнів та ін., необхідно забезпечити шкірі особливий догляд. Слід використовувати спеціальні косметичні засоби, які мають нейтральний до шкіри рівень кислотності. Для покращення мікроциркуляції слід щоденно проводити легкий масаж із застосуванням активізуючих препаратів.

Для очищення шкіри краще не використовувати мила.  Мило є лужним фактором, який сильно подразнює шкіру, його pH – вище 7, у той час як шкіра має слабокислий рН, близько 5. Застосування мила викликає порушення нормальної мікрофлори шкіри та її кислої реакції.  Збільшується втрата вологи; під впливом подразнюючих речовин (піт, сеча і кал) хвороботворні мікроби легко можуть проникнути через шкіру в організм. Розчинене у воді мило може відкладатися на шкірі у вигляді нерозчинних вапнякових солей та магнію.  Під час тертя вони можуть стати причиною подразнення шкіри та її пошкодження.  Використовуючи звичайне мило, слід завжди ретельно змивати з тіла мильну піну, оскільки мило сушить шкіру, а після обробки рекомендується наносити зволожуючий крем.

Для дбайливого та ефективного щоденного догляду за шкірою рекомендується використовувати  косметичні засоби. Лінія косметичних засобів SeniCare спеціально розроблена для догляду за шкірою, яка має ризик виникнення попрілостей та пролежней.

Косметика SeniCareніжно очищує та зволожує шкіру, стабілізує її захисний кислотний покрив, покращує мікроциркуляцію крові і прискорює регенерацію епідермісу, завдяки вмісту активних компонентів:

  •          екстракт насіння льону, який живить і заспокоює шкіру, а також знімає подразнення;
  •          спеціальний засіб SINODOR, який нейтралізує неприємний запах сечі.

Косметичні засоби SENICAREмають ніжну формулу, завдяки якій легко наносяться і швидко поглинаються.  Також в лінії косметики є засоби для очищення, які потребують та не потребують змивання водою.

Напевно, перший і важливим етапом догляду за шкірою є дбайливе очищення. Для очищення шкіри краще використовувати миючі лосьйони або креми з нейтральним для шкіри рівнем кислотності (рН), завдяки чому стабілізується захисний гідроліпідний покрив шкіри, зберігаться нормальна мікрофлора і захисна функція рогового шару.

  •          Лосьйон для тіла миючий SeniCarepH 5 рекомендується для ніжного очищення обличчя і тіла. Ніжно зволожує та живить шкіру. Має сприятливий для шкіри рівень рН 5, завдяки чому стабілізує її захисний покрив.
  •          Пінка для миття та догляду за тілом SeniCare, рекомендується для миття та догляду за шкірою, яка знаходиться під дією подразнюючих факторів.  Ніжно очищує та ефективно зволожує шкіру, має протизапальну дію.  Пінка замінює миття водою та милом, а після застосування залишає на шкірі захисний шар.

Щоб захистити проблемні ділянки шкіри від появи подразнень, попрілостей та пролежнів їх слід обробляти захисними косметичними засобами із зволожуючими та живильними властивостями.

  •          Захисний крем SeniCareз аргініном та сінодором запобігає появі запальних процесів, зменшує почервоніння, відчуття печіння та свербежу.